Boholdt

Lad din racekat være en Europé...

Katteri Boholdt

 

  

Katteri Boholdt

 

Jeg startede mit Européopdræt op i 2007 i navnet DK Boholdt, jeg faldt pladask for racen ved et besøg hos Berit Østberg ( Breath taking).
Jeg startede med røde Europé men efter et par år sneg der sig så en Sort sølv blotched tabby ind på mig. ;o)
Jeg blev tilbudt Carezzandos Silver Cecilie af Ulla Langhoff, og så tog mit opdræt virkelig fart.
 

Nu var der både den "røde" linie og den "sorte" linie, så var det bare med at være dygtig nok til at få dem mixet . Jeg var så heldig at få nogle rigtig gode forbindelser til "gamle" opdrættere af Europé.
Opdrættere jeg har dyb respekt for.

Jeg skylder en stor tak til Kristina og Walther Zimmermann (Mumindalen) og Ingeborg Ekstrand (Yamasee) som har tilbudt mig avlsdyr, parringer og samarbejde på tværs af sundet.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dem. Jeg prøver hele tiden at finde nye katte til mit opdræt, jeg har blandt andet parret i Sverige og Finland.
 

Jeg ønsker at opdrætte racetypiske Europé med et godt temperament, god type, flotte farver og mønstre, jeg må sige at indtil videre er det gået meget godt.

Hvad angør udstillinger så har jeg udstillet i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Polen og Bulgarien, til dato er DK Boholdt stadig Danmarks mest vindende Européopdræt.
 

I mit hoved har jeg en idé om hvordan en Europé skal se ud og hvilke kvaliteter den skal have, den filosofi deler jeg ikke med mange andre af racens opdrættere, andet end mine samarbejdspartner.

Jeg vil ikke have novicer, huskatte blandinger, briteblandinger eller halvtomme stambøger i mit opdræt.

Jeg opdrætter racekatte, og den dag at jeg ikke kan finde racerene Européer til mit opdræt, stopper jeg med at opdrætte.

Hvis i vil komme på besøg, så send mig endelig en mail   Skriv til mig her

 

Pernille Boholdt

Darak Cert

Darak Cert

Copyright © 2015 DK Boholdt. Alle rettigheder reserveret.

Ingen data/billeder/artikler må kopieres og benyttes i andre databaser eller på andre sider, uden skriftlig tilladelse.